Krups XN 260110

Rychlá a jednoduchá příprava celé řady teplých i studených variací kávy s mlékem.  Zásobník na vodu má objem 0,7 litrů. Parní tlak je 19 barů a příkon 1260 W.

Rozměry jsou větší, přístroj má na šířku 35 cm. Zásobník na vodu mohl být větší. Kvůli malému zásobníku uděláme jen 2 až 3 nápoje. Velmi elegantní design, který se neztratí v žádné domácnosti. Káva se snadno připraví pouhým pohybem posuvníku. Stačí jen vložit požadovanou kapsli a připravit šálek. Zavřením posuvníku spustíte automatickou přípravu Vaší kávy preferovaného objemu. Díky Aeroccinu, s nepřilnavým povrchem, pohodlně uděláte jemnou a hustou mléčnou pěnu. Perfektní káva díky rychlému ohřevu vody systémem Thermoblock. Paměť na oblíbený nápoj. Další plusem je snadná údržba, která zabere jen pár minut. Nádržka na vodu je lehce nastavitelná a odnímatelná. Rychlost přípravy je opravdu dobrá. Během pár minut můžete podávat připravený nápoj. Velmi kvalitní přístroj za dobrou cenu.

Největším mínusem u tohoto espressovače jsou kapsle. Kvůli dostupnosti a ceny kapslí se může užívání tohoto modelu prodražit. Na druhou stranu máme velký výběr kapslí. Kapsle jsou s čerstvou kávou, ne s instantní. Přístroj není příliš hlučný.  Pokud zapomenete přístroj vypnout, tak díky chytré funkci se přístroj vypne sám po několika minutách.

Parní tlak bar
Objem vody l
Použití zrnkové kávy
Kapacita zásobníku na kávu g
Zásobník na mléko
Časovač
Nastavení síly kávy
Tryska
Automatické čištění
Kapslové
Zásobník na kávu
Ukazatel množství vody
Použití mleté kávy
Tryska na páru
Typ ovládání
Mlýnek
Nastavitelná teplota kávy
Automatické odvápňování
Příkon W

TOPlist
TOPlist